Frihetsforbundet er registrert som et humanistisk livssynssamfunn i Brønnøysundregistret. Formålet er å gi medlemmene en felles ramme og følelse av tilhørighet rundt det å tenke og snakke fritt. Frihetsforbundet vil søke å rekruttere nye medlemmer til forbundet, og vil opptre støttende overfor ikke-medlemmer som verdsetter fri tanke og tale.

Frihetsforbundet skiftet navn fra Ytringsfrihetsforbundet (YFO) i desember 2020.

Medlemskapet i Frihetsforbundet er gratis, men det er et krav for ordinært medlemskap at man ikke er oppført som medlem i et annet registerført tros- eller livssynssamfunn i Norge.

De som ønsker å bevare sine medlemskap i andre forbund, for eksempel Den norske kirke, er hjertelig velkommen til å tegne seg som støttemedlem. Det koster minimum 200 kr. per år, men beløpet er valgfritt.

Andre donasjoner ønskes også velkommen.

FORMELLE ORGANER

Organisasjonens formelle organer er Styret og Presidentskapet.

Styret er fastsatt i vedtektene og består ved stiftelsestidspunktet av styreleder Shurika Hansen, og styremedlemmer Monica Staff og Helge Lurås.

President i Frihetsforbundet ved stiftelsen er Helge Lurås.

Frihetsforbundet kan kontaktes her:

Beøksadresse:

Frihetsforbundet

Gamle Ringeriksvei 125

1356 Bekkestua

epost: post@frihetsforbundet.no

Ta kontakt på epost dersom du har post eller pakke så oppgir vi postadressen du kan benytte.