Coronapandemien og myndighetenes nedstengning har i praksis gjort felles aktiviteter umulig det siste året. Men folk har lært seg å kommunisere på nye plattformer. Frihetsforbundet inviterer derfor våre medlemmer til å delta over Zoom på et digitalt møte fredag 23. april klokken 18. Lenke til arrangementet blir sendt ut i et nyhetsbrev.

Agenda.

  1. Status for Frihetsforbundet, navneendring
  2. Diskusjon om ytringsfriheten i Norge – ved Helge Lurås
  3. Sosial kontroll i muslimske miljøer – ved Shurika Hansen
  4. Aktiviteter i året som kommer
  5. Regionale kontakter
  6. Diverse
Kategorier: Nyheter

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close