Blog

24. april 2021 av Nyheter

Medlemsmøtet 23. april tilgjengelig på YouTube

Fredag 23. april kl. 18 avholdt Frihetsforbundet et medlemsmøtet digitalt. Nærmere femti personer deltok over Zoom, og ytterligere mange var med direkte over en livestream til Facebook. Møtet er nå også lagt ut på Frihetsforbundets YouTube-kanal. Håper så mange som mulig trykker liker og abonnerer på den nyopprettede YouTube-kanalen. Tusen takk til alle som deltok!

Vi kommer snart tilbake med info om neste arrangement. Tentativ dato er torsdag 22. mai.


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close