Værgudene er ikke på Frihetsforbundets side. For mye snø gjorde at vi har utsatt medlemsturen til Gaustatoppen fra juni til en dato i september.

Som kompensasjon hadde vi planlagt en uformell sammenkomst i Frognerparken 19. juni. Men værmeldingen for lørdag er begredelig. Regn hele dagen. Å samles innendørs i en slik setting med et noe uvisst antall deltakere er fortsatt vanskelig på grunn av coronareglene.

Vi får dermed komme sterkere tilbake over sommeren. Da kjører vi også igang med nye runder med digitale møter, men vil også sørge for mulighet til å møtes fysisk. Ha en strålende sommer!

Kategorier: Nyheter

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close