Frihetsforbundet arrangerer tur til Kattnakken på Stord lørdag 17. juli .

Dette er en tur som starter ved inngangen til Heio/ved bommen opp mot TV-masten på Stord lørdag den 17. juli.

Vi følger veien forbi bommen et lite stykke, før vi tar til venstre opp sherpatrappene og Fossabrekko. Langs veien har vi god utsikt over deler av Sunnhordlandsbassenget mot Huglo, Tysnes, Kvinnheradsfjellene, Halsnøy og Borgundøy. Det er også mulig å se Folgefonna.

På toppen av Fossabrekko tar vi turen videre til TV-masten, for så å gå grusveien ned til Heio igjen. Turen varer ca 1,5 time.

Vi møtes kl 12:00 på McDonald’s Heiane for å kjøre sammen til Heio.

Vi går uansett vær.

Ta kontakt på post@frihetsforbundet.no for å melde din interesse.