Blog

23. juli 2021 av Nyheter

Fin samling på Medlien gård

Til tross for at folk er i sommermodus fikk vi samlet en fin gjeng øst for Mjøsa 20 juli. Noen hadde tatt turen helt fra Bø i Telemark, og andre kom fra Oslo. Men det var også en del fra regionen som stilte opp.

Alle var litt kjeitete i begynnelsen og visst ikke helt hvordan vi skulle hilse etter mange måneder med koronafrykt. Men det endte med håndhilsing og alle virket glade for å være litt normale igjen.

Hans Christian Medlien forteller inne i forundringstårnet sitt, Foto: Privat

Vi ble tatt imot på en flott måte av vertskapen på Medlien Gård og Forundring. Selveste Hans Christian Medlien fortalte om historien bak Forundringstårnet og den meget spesielle låven han har innredet. For Hans C. er det fantasien som han oppfordrer oss alle til å stimulere.

Vi hadde med oss en aktiv gjeng som kommenterte og stilte spørsmål. På slutten koste vi oss med sveler og kaffe.

Det var det å møtes som sto i hovedsetet denne tirsdagen i fellesferien. For Shurika og meg fortsatte turen videre til Lillehammer og senere Beitostølen, før vi tok turen over Besseggen. En fin uke i Frihetsforbundets ånd.


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close