Med medlemmer spredt utover hele landet er digitale medlemsmøter med interaktive muligheter, er svært positiv fordel med samfunnets digitalisering. Vi gjennomførte to digitale medlemsmøter i første halvår av 2021 og inviterer til et nytt møte torsdag 4. november kl 18-19.

Vertskap blir Shurika Hansen og Helge Lurås, og vi tar også sikte på en eller flere samtalepartnere slik som sist. Det blir sendt ut lenker til zoom på nyhetsbrev og vi har også streaming til Facebook. Sendingen blir gjort tilgjengelig på YouTube. Programmet for møtet oppdateres senere.

Vi sees!

Kategorier: Nyheter

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close