Blog

7. oktober 2021 av Nyheter

Vellykket livssynskveld i Asker

Mer enn femten mennesker hadde tatt turen til Asker for å være med på Frihetsforbundets samling med livssynsamtaler og bokbad. Vi måtte derfor flytte på oss til en større del av lokalet. Det ble en hyggelig sammenkomst hvor vi blant annet reflektert over ytringsfrihetens grenser. Flere mente at det var mye fordommer, konform tenkning og vanskelig å være seg selv.

Det ble snakket både i plenum og i mindre grupper. Forbundet spanderte pizza og kaffe. Flere uttrykte behov for flere slike sammenkomster med prat om eksistensen og det å være blant mennesker som deler et fundament av frihet og humanisme. Vi rundet av samlingen i 21-tiden.

Vi kommer til å ta konseptet med livssynssamtaler og bokbad videre til flere steder i Norge. Mange har allerede tatt kontakt og lurt på om og når vi arrangerer noe i deres område. det er veldig hyggelig.


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close