Blog

10. november 2021 av Nyheter

Foredrag og samling 19. november

Vi hadde en vellykket samling i Asker i oktober og medlemmer i Kongsvinger-traktene har tatt initiativ til en samling der. Vi håper det også kan være interessant for folk andre steder i Østlandstraktene å ta turen.

Vi starter med korte foredrag av Helge Lurås og Shurika Hansen på biblioteket i Kongsvinger kl 1800. Adressen er: Rådhusplassen 6, fredag 19. november. Der blir det mulighet for å stille spørsmål og komme med egne kommentarer.

Tema Helge Lurås: Er vi for pessimistiske?

Tema Shurika Hansen: Hvordan kan vi skape samhold og retning for det nye Norge?

Etterpå samles de som vil til en uformell middag på Platos Bar og Tapasrestaurant klokken 2000. Frihetsforbundet har ordnet mulighet for overnatting på inntil fem rom (Fire rom med enkeltsenger), og to rom med dobbeltseng) til en svært rimelig pris av 250 inkludert frokost pr døgn kr per døgn.

De som trenger å bli hentet på togstasjonen kan få skyss fra og til togstasjonen. Ca. 1 t 20 min med tog fra Oslo.

Vi trenger beskjed om hvem som ønsker å komme på henholdsvis foredragene og til den uformelle middagen på kvelden. Gi beskjed på post@frihetsforbundet.no


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close