Blog

10. april 2022 av Nyheter

Samling på Hamar torsdag 21. april: Er vi indoktrinerte eller frie?

Torsdag 21. april fra kl. 19 kommer Frihetsforbundet til Hamar. Vi tar en samtale om humanismens kår i dagens samfunn. Er vi indoktrinert eller frie?

Vår lokale kontakt har organisert er supert program og vi håper mange tar turen selv om det er litt begrenset med plasser. Vi møtes på hotel Astoria kl 19 der vi blir plukket opp av bussklenodiet «Olde Liz» som etter en liten sightseeing i byen tar oss til puben «Ye Olde Bridge».

Der blir det litt lett servering. Helge Lurås sier noen innledende ord om temaet før vi kjøre «åpen mikrofon» og samtale. Vi holder det gående litt utover kvelden før bussen tar oss tilbake mot hotellet.

Da det er begrenset med plasser ber om at interesserte melder seg til post@frihetsforbundet.no om de ønsker å delta. Det går tog til og fra Oslo og andre steder på Østlandet.

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen.


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.

Dette nettstedet bruke informasjonskapsler (cookies) Les mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close